III Concorso di Poesia ‘Voci nel deserto'

il . In Eianina - Ejanina

Indice articoli

Bandidto il III concorso di poesia "Voci nel deserto". Le poesie andranno inviate entro il 31 marzo 2019.

 

 

III* Konkors Poezije “Zëra ndë shkretì”

(III Concorso di Poesia ‘Voci nel deserto')

----------------

Shoqata Kulturore ‘Mecenate’ e Frasnitës organixàren/organizon të Trejtën (III*) Edicjonë të Konkorsit Poezije në gjuhë italiane ‘Zëra ndë shkretí’. Dhe e ndajtur në gjashtë Secjona.

Secjona D është për Gjuhët e Minoranxavet/Pakicavet Gjuhësore të Kallàbrjes: Arbëreshe, Grekanike e Oçitanike,

Mund mirret pjesë njera me tri (3) poezì, jo më të gjata se 40 vjershe njerën, e të pjerra në gjuhë italiane. Poezitë s’kanë kenë mundur tek t’tjerë Konkorse.

Poezia/Poezitë do/duan dërguar, ‘vet’ me postë elektronike, në formë Word, këtu:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;

bashkë me ‘Skedën e t’màrrurit pjesë’, të firmartur, e me fotografinë e rriçevutës së t’pagùarit.

Poezia (e shkruar tek ‘e folmja arbreshe’ e autorit, dhe e pjerrë lëtisht) ka t’dërgohet mbrënda ditës 31 mars 2019.

Për çdo poezi çë dërgohet te Konkorsi ka t’paguhet një kontribut 10 eurosh, për spizët e segreterisë; për çdo poezi më shumë, shtohen 5 euro; e këta turresë kanë shkarkohen mbi :

Karta PostaPay nr. 4023600666535887

Celestino Margherita, CLSMGH54T42D184S

Te rriçevuta e versamentit ka të shtohet me pendë: ëmri i poetit, titulli i poezisë (titulit e poezivet), secjona D.

Poezitë do të jenë djovasur e shoshur ka një Xhurí, çë do të njihet tek Mbrëmja kur jipen Prèmet/çmimet.

Premet/Çmimet do të jipen tek ditët 22 o 23 theristì/giugno 2019.

Gadhënjèhen libre, rivista, kopa, medhala,…

Kush merr pjesë tek ‘Mbrëmja e Premevet/Çmimevet’

e bën me turresët e tij.

Për të dini më shumë,

telefonòni: 329 4012238

o shkruani këtu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Articoli suggeriti